Author Archives: Diplomatic Mission

Dr. Shefki Hysa & Mr. Nagip Murtezani

Dr. Shefki Hysa, Governor of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP) and Mr. Nagip Murtezani, Honorary Ambassador of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP).

Posted in Official | Leave a comment

Dr. Shefki Hysa & Mr. Huseyin Arslan

Dr. Shefki Hysa, Governor of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP) and Mr. Huseyin Arslan, Honorary Ambassador of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP).

Posted in Official | Leave a comment

Dr. Shefki Hysa & Ms. Gabriela Shehati

Dr. Shefki Hysa, Governor of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP) and Ms. Gabriela Shehati, Legal Advisor, Director of Youth Forum of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP).

Posted in Official | Leave a comment

Dr. Shefki Hysa & Mr. Celal Polat

Dr. Shefki Hysa, Governor of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP) and Mr. Celal Polat, Honorary Ambassador of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP).

Posted in Official | Leave a comment

Dr. Shefki Hysa and Archbishop Gioacchino Gino Collica 

Dr. Shefki Hysa, Governor of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP) and Archbishop Gioacchino Gino Collica, High Commissioner of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP).

Posted in Official | Leave a comment

Dr. Shefki Hysa and Mr. Marouan El Mansoub

Dr. Shefki Hysa, Governor of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP) and Mr. Marouan El Mansoub, Honorary Ambassador of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP).

Posted in Official | Leave a comment

As. Av. Gabriela Shehati and Sheikh Kasem Bader

As. Av. Gabriela Shehati, Legal Advisor of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP) and Sheikh Dr. Kasem Bader, founder and chaimen of Universal Peace Council (U.P.C).The Peace Congress was held during the last days of January 2023 in Rome, Italy, … Continue reading

Posted in Official | Leave a comment

Archbishop Gioacchino Collica and Dr. Mira Daher

Archbishop Gioacchino Collica, High Commissioner of Diplomatic Mission Peace and Prosperity (DMPP), Dr. Mira Daher, Ambassador of Lebanon in Italy and other peace leaders representatives of different religions.

Posted in Official | Leave a comment

Bota artistike – Shefki Hysa

Shkrimtari dhe publicisti i njohur Shefki Hysa, u lind në qytetin e Ersekës, më 20 korrik 1957, në një familje intelektuale. Babai i tij, Mazar Hysa, ishte mësues me vllehtë, në atë periudhë dhe ndiqte shtegtimin e tyre baritor; veronte … Continue reading

Posted in Official | Leave a comment

Me Dritëroin dhe pa Dritëroin

Ishte periudha e fillim viteve 80. Më saktë vitet 1983-84. Ishin bërë gati dy vjet që kisha kryer shërbimin ushtarak dhe isha rikthyer për të punuar në Ndërmarrjen e Bonifikimit, Sarandë, me mendimin se vërtet do të isha larg familjes, … Continue reading

Posted in Official | Leave a comment